Team

Onze praktijk bestaat uit drie logopedisten en één kinder- jongere- en oudercoach / life coach:

Caroline Vos (Logopediste)

Hallo, mijn naam is Caroline Vos. In 2014 behaalde ik mijn masterdiploma ‘Logopedische en audiologische wetenschappen’ aan de K.U. Leuven. Eén jaar later, in 2015, behaalde ik het bijkomende diploma ‘Specifieke lerarenopleiding in de gezondheidswetenschappen’.

Na mijn studies ging ik aan de slag als zelfstandige logopediste. Ik behandel leerstoornissen, taalstoornissen, neurologische taal- en spraakstoornissen, stemstoornissen en articulatiestoornissen.

In 2019 schoolde ik mij bij tot OMFT-therapeute. Sindsdien behandel ik ook oromyofunctionele stoornissen. Deze therapie bestaat uit het afleren van foutieve mondgewoonten.

Silke Janssens (Logopediste)

Hallo, mijn naam is Silke Janssens. In januari 2019 studeerde ik af als logopediste aan de Thomas More hogeschool te Antwerpen. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen in groepspraktijken en scholen voor gewoon lager onderwijs, maar voornamelijk in scholen voor buitengewoon onderwijs. Hierdoor heb ik een passie om te werken met kinderen en jongeren.

Sinds september 2019 ben ik gestart als zelfstandige logopediste in de praktijk. Ik ben gespecialiseerd en geïnteresseerd in leerstoornissen, articulatiestoornissen en taalstoornissen.

In juni 2020 ben ik ook afgestudeerd als zorgleerkracht/zorgcoördinator aan de Thomas More hogeschool te Mechelen. Sinds september 2020 ben ik ook tewerkgesteld als zorgleerkracht in een school voor lager onderwijs.

Britt Lemmens (Logopediste)

Hallo, mijn naam is Britt Lemmens. In juni 2020 studeerde ik af als logopediste aan de Thomas More hogeschool te Antwerpen. Tijdens mijn opleiding kreeg ik de kans om stage te lopen bij logopediepraktijk Caroline Vos. Daar groeide mijn interesse voor het behandelen van leer-, spraak- en taalproblemen. Na mijn opleiding ben ik onmiddellijk gestart als zelfstandige logopediste in deze praktijk. Momenteel behandel ik voornamelijk kinderen met leer-, articulatie- en taalproblemen waarbij ik op een speelse manier te werk ga.

Myriam Reniers (Kinder- jongere- en oudercoach / life coach)

Hallo, mijn naam is Myriam Reniers.  Als kinder-, jongere-, oudercoach en life coach ben ik een beetje de vreemde eend in de praktijk.  Op 8 april 2019 startte ik op zelfstandige basis in bijberoep onder de naam Coaching Myrabelle.  Sinds juli 2020 vond ik mijn vaste uitvalsbasis bij logopediepraktijk Caroline Vos.

Als mama van drie bijzondere hoogbegaafde en hoogsensitieve jongens en als maatschappelijk assistente deed ik reeds heel wat ervaring op in het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen.  Om mensen nog beter te kunnen coachen als ze even vastlopen in hun leven of de weg kwijt zijn naar zichzelf, volgde ik diverse bijkomende opleidingen tot life coach en kinder-, jongere- en oudercoach.

Zowel kinderen en jongeren samen met hun ouders als volwassenen kunnen bij mij terecht wanneer ze op zoek zijn naar zichzelf, hun eigen plek of wanneer ze richting willen geven aan hun leven.  Bij Coaching Myrabelle wil ik je laten (her)ontdekken hoe beeldschoon en bewonderenswaardig je bent. Dit doen we door op zoek te gaan naar jouw talenten, mogelijkheden, kansen en naar wat je zelf echt wil bereiken.  Op die manier werken we samen aan je zelfvertrouwen, kan je groeien en jezelf ontwikkelen tot een zelfzeker en evenwichtig individu, die weet wat hij / zij wil.

Meer info over coaching, mijn werkwijze en aanbod vind je terug op mijn website coachingmyrabelle.be of fb/coachingmyrabelle.  Je kan me steeds vrijblijvend contacteren voor een gratis belafspraak.